stalker -___-

Monday, May 30, 2011

KENAPE?

Sejak akhir-akhir ni dade aku senang sangat nak saket...ayah aku kate "ko tu maen futsal x agak-agak" haha..
agaknye lah kan...tapi due tige hari ni rusuk aku saket sangat sampai nak senyum pon x boleh..dah aku cam orang bangang muke teging je kat umah..asal nak ketawe je mulelah saket yang amat..so kenelah aku ketawe dalam hati je...hal ni mnyebabkan aku tension sebenarye..ape taknye badan aku lenguh sume..ditambah saket rusuk ni..hadoiyai...kalau lah ade gulegule hati aku kat sini kan bagus..ni dah mak pegi umrah...buah hati pegi cuti ngan family..so aku ape ade..dok jadi mayat hidup je lah kat umah...sayang Zameera abang sayang kamu...abang tau abang tak sempurne..duit tak banyak..tak boleh ajak awak jalan jaoh-jaoh..tak ade transport..tp saye harap kamu terime lah abg seadenye..saye harap awak faham.. :(

Sunday, May 29, 2011

AKU NAK NI SUME BOLEH?

Pertame yang aku paling nak ialah:
haha..ye Fender Stratocaster
Kedue pulak ialah:


opps..nanti bukan yang pegang kerete tu tau..tapi keretenyer..
citer tak gune jom tengok lawa tak lawa rc ni..





haha lawa kan..kan..gatal tangan aku nak mendrift rc ni...da lame tak maen..
aku ade satu tapi biase je tak lawa cam atas ni...cap ayam punyer je..haha tapi yang penting dapat melibas jugak.



lagi..aku nak ni bole?


tapi kalu mampu aku nak yang ni haha

lagi best kalau dapat yang ni ha

ade lagi ..kalu dapat yang ini memang aku lupe dunie haha


nape lupe? pasal aku dok sebok nak melibas keter ni je haha
kalau ade duit bole la..
yang ni nak boleh tak agak-agak..haha

 opss yang ni kene mintak ngan orang tuenyer haha..
bole tak..bole tak?
hee...

Kalaulah sume bende yang kiter nak bole dapat denagn mudah..dunie mesti huru hare kan..haha..ape-apepun bersyukurlah pade ape yang kiter dah ade sekarang.. :)


trime kaseh sayang sebab sudi jadi teman baek saye. :) (bakal isteri)
insyaallah teman saye seumur hidup..

B.O.S.A.N

Hwaaa...............bosannyer dok umah je cecuti ni.. :( BTW aku dapat pelawaan keje dari member aku..haha kire terubat jgak la rase bosan ni tapi ditukar dengan rase penat...huhu. Kepade insan tersayang iaitu ibu aku Juriadah Bt Mohd Sadikin Selamat mengerjekan umrah...semoge selamat pergi dan selamat pulang ke tanah air. Kepade teman aku yang paling faham perasaan aku Zameera Zamros..rindu nak menjoyah dan bergelak, bergurau sende dengan kamu lah sayang...biler la nak jumpe ni..huuuuuuuuuu...(yang teman ni bakal isteri tau jgn ade yg nak cilok line gua haha)

Friday, May 6, 2011

OH NYARIS TAK MATI HEHE...GILAK AR :)

Huhu..nak balek Melake..tapi belum balik aku dah tumbang depan pagar..bpak aku pulak tido dan aku tak kejut dier pon sebab aku ingat nak bukak pagar dulu n baru kejut dier..aku tengok matahari terik..x sangke pulak migrain aku boleh datang menyerang dengan pantasnye..so tumbanglah huhu..mcm tak biase plak kat umah sewe tumbang2 nih..tapi selalu aku tumbang dalam rumah...ni kat luar...siap bubuh tande kat tangan ni..makin banyak la tatu aku..hehe..PENING GILER TADI..huhu..kepale aku tibe2 macam kene tikam dengan pisau..fuh dashat je bunyi...nseb mase aku jatuh tadi tak terantuk kepale ni kat bucu longkang..huh..kalu tak mesti arwah or hilang memori...tapi argh..baju ni dah koto..huhu..bau longkang..setengah jam aku kat depan pagar tu tak de sape perasan..terime kasih jambu..pasal kejutkan aku..sekali lagi terime kasih jambu...MEERA terime kasih pasal kasik saye rase ape yang awak rase..(: saye mungkin tak dapat hidup dengan awak sepanjang hayat awak memandangkan kepale ni selalu buat hal mcm ni..saket saye..saye simpanlah biar awak tak risaukan saye..huhu..macam awak rahsiekan saket awak..tapi saye tahu saket awak sekarang dan sekarang giliran saye..family pon tak tau saket saye..lagi lah awak...(: apepon saye akan cube bahagiekan awak selagi saye bernafas...terime kasih pasal bagi saye rase cinte awak....
:)

Tuesday, May 3, 2011

S.E.D.I.H

S.E.D.I.H

 SEDIH..

 SEDIH..

 SEDIH..

 SEDIH..

T_T

MeNgaPe..?


video
Hari ni resah aku bertambah-tambah berikutan yang tersayang pengsan dari malam tadi...padan la mase call aku tibe-tibe senyap je...aku pulak jenis tak tau ape yg dier buat dah risau dier merajuk dengan aku..tup2 pagi td family dier call aku cakap yang akak ZAMEERA pengsan...aku tak tau nak cakap macamane risau aku ni...tuhan saje yang tahu..ZAMEERA abang sayang kamu sangat-sangat...so kalu ade masalah cakap la dengan abang please...abang tak nak kehilangan kamu.. :( semoge kamu cpat sembuh...ya ALLAH...sembuhkanlah insanmu yang bername NUR ZAMEERA BT ZAMROS ya ALLAH..aq merayu kepadamu... :( Video yang tiada bergambar kat atas tu korang faham2 lah...hitam.......maksudnye ape..

Sunday, May 1, 2011

MaSe YanG Semakin Berlalu...Dan Insan BernaME Zameera


SALAM..dah lame rasenye tak menjenguk blog ni berikutan busy...
Pejam celik pejam celik dah abes semester 2...cuti 2 bulan sebelum sambung sem 3...tak ade bende yang seronok nak dikate pasal cuti nih...ngengade kan..time kuliah sebok nak cuti..dah cuti sebok nak gi kuliah..pasalnye aku bosan tak ade aktiviti memandangkan nk cari kerje kene tunggu member ade lagi yang belum cuti...ape-ape pun aku rindu si die yang bername ZAMEERA.... 
 Insan yang bername Zameera itu adalah seperti yang korang dapat tengok dalam gambar kat atas tu...dah 4 bulan aku kenal die..dan dah macam-macam kenangan aku dan si die yang dah tercipte..yang paling aku tak boleh lupe ialah aku selamatkan die dari jatuh gaung mase panjat gunung kat Gunung Rajah Pahang kelmarin...huh itu pun kerje tuhan...kalu ditakdirkan aku sekali tergelincir...dengan aku aku sekali jalan...ntah la..harap hubungan aku dan die berkekalan..harap restu mak dan ayah.. :)